Ota yhteyttä

info@huum.eu

Meistä

HUUMin tiimin muodostavat innostuneet saunafanit, jotka uskovat lujasti saunan merkitykseen hyvän terveyden ja hyvinvoinnin tukemisessa. Me kaikki olemme kasvaneet Virossa, jossa on vaikeata kuvitella pitkän työviikon loppua, kylmää talvipäivää tai leppoisaa kesäiltaa ilman saunomista. Sauna tarkoittaa ajan ottamista itselleen, kehon ja mielen tasapainon palauttamista, terveenä pysymistä ja ihan vain hyvästä voinnista nauttimista. Siksi katsomme, että saunan pitäisi olla kaikkialla jokaisen saatavissa.

Saunaperinteiden kolmen sukupolven ajalta

HUUMin perustaja Siim Nellis on jo kolmas henkilö perheessään, joka on keskittynyt saunakiukaiden valmistukseen. Hänen isoisänsä oli taitava muurari, joka rakensi aikoinaan lukuisia saunauuneja ja myös hänen isänsä on saunakiukaiden valmistuksessa aktiivisesti mukana. Siim jatkaa näitä perinteitä, yhdistämällä virolaisten rakennusmestareiden kokemukset saunan rakentamisesta nykyaikaiseen muotoiluun ja innovatiiviseen teknologiaan.

Miten ensimmäinen designkiuas syntyi

Saunakiukaat on kehitetty pitkien saunaperinteiden maissa, mutta kiukaan ulkomuoto ei ole koskaan ollut ensisijainen asia. Siim Nellis toivoi kiukaisiin nykyaikaisempaa ja tehokkaampaa ulkomuotoa ja otti sen asian tiimoilta vuonna 2011 yhteyttä Viron taideakatemiassa toimiviin alan asiantuntijoihin. Taideakatemian tuotedesignin opiskelijat ehdottivat kiuasta varten erilaisia ratkaisuja, joista yksi nousi ylitse muiden. Siihen oli inspiraatiota saatu vesipisarasta, muodoltaan se muistuttaa puolipalloa. Designluonnoksesta kehitettiin vuonna 2012 valmistuskelpoinen versio, joka sai nimekseen DROP. Tätä mallia luonnehtivat aikaisemmin valmistetuista saunakiukaista poiketen ainutlaatuisen pyöreä muoto, optimaalinen metallinkäyttö ja kivitilan iso tilavuus, jonka ansiosta kiuas tarjoaa pehmeitä löylyjä puulämmitteisten kiukaiden tapaan.

DROP palkittiin vuonna 2015 merkittävän kansainvälisen designpalkinnon, maineikkaan Red Dot tuotedesignpalkinnon. DROP-kiuasta kehuttiin designratkaisun mestarillisen toteutuksen johdosta.

Tuemme aktiivista ja terveellistä elämäntapaa

HUUM tukee aktiivista ja terveellistä elämäntapaa, sponsoroi urheilijoita ja kehottaen omaa henkilökuntaa liikunnallisuuteen. Toimimme kyvykkäiden urheilijoiden muodostaman HUUM IRONMAN -triathlontiimin sponsorina. Heidän lisäksi tuemme naisten salibandya pelaavaa Sparta-tiimiä, joka kruunattiin vuonna 2018 alan Viron mestariksi. Meidän työntekijät pelaavat usein frisbeegolfia ja meidän tähän mennessä paras saavutus on 1. sija yritysten frisbeegolfin turnauksessa huhtikuussa 2019.

OF SAUNA

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Täytä lomake ja me otamme yhteyttä mahdollisesta tulevasta yhteistyöstä keskustelemiseen.


    Contact form

    [contact-form-7 404 "Not Found"]