Get in touch

info@huum.eu
+372 5666 7699

Tuki

Tuki

Open Menu
Ennen ostamista
Asentaminen
Mobiilisovellus
Käyttö
Toimintahäiriöt
 • Toimintahäiriöt etäohjaimen käytössä
 • Toimintahäiriöt kiukaan käytössä
Etäohjaimen ja saunan lämpömittarin lämpötilalukemat poikkeavat toisistaan

Tietty ero mitatuissa lämpötiloissa on normaalia, sillä se johtuu laitteiden mittausvirheestä. Jos ero on yli 10-15 astetta, olisi tarkistettava sekä lämpötila-anturi että saunan lämpömittaria.

 1. Onko lämpötila-anturi ja saunan lämpömittari asennettu löylyhuoneessa eri paikkoihin, joissa lämpötilat todellakin poikkeavat toisistaan?
 2. Onko lämpötila-anturi liian lähellä kiuasta? Liian lähellä ovea? Paras paikka lämpötila-anturille on kiuasta vastapäätä olevalla seinällä noin 15 cm verran kattorajasta ja ilmanvaihtoaukoista ja ikkunoista kauempana.
 3. Toimiiko saunan lämpömittari kunnolla?

Lämpötila-anturi on todennäköisesti vaihdettava uuteen, jos kaikkien edellisten kohtien läpi käymisen jälkeen todetaan edelleen seuraavat ongelmat:

 • lämpötilojen ero on yli 20 astetta
 • etäohjaimen näytössä kuvatta lämpötila muuttuu jyrkästi tai vaihtelee jatkuvasti
 • etäohjaimen näyttöön kuvataan viesti “Sensor error”

Ongelma saattaa olla myös kaapelissa. Irrota lämpötila-anturi seinältä ja yhdistä se päämoduuliin jollakin muulla sopivalla kaapelilla. Kun anturi toimii, on vaihdettava kaapeli. Jos anturi ei edelleenkään toimi, on lämpötila-anturi vaihdettava uuteen. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä meihin lähettämällä viestin osoitteeseen support@huum.eu.

Etäohjaimen näyttöön ei tule kuvaa

Näin tapahtuu yleensä sen johdosta, että etäohjaimen kaapeleita ei ole kunnolla yhdistetty.

 • Ensin pitää varmistaa, että kaikki kaapelit on liitetty päämoduuliin asennusohjeen kaavassa esitetyllä tavalla. Liitännät toteuttaa pätevä sähköasentaja.
 • Varmista, että kaikki kaapelit on kiinnitetty etäohjaimeen.
 • Kun kaikkien kaapeleiden tarkistamisen jälkeen etäohjain ei edelleenkään toimi, ota yhteyttä meihin lähettämällä viestin osoitteeseen support@huum.eu.
Etäohjain ei kytkeydy verkkoon

Kun UKU GSM etäohjain ei kytkeydy verkkoon sen mobiilisovelluksen käyttäjätiliin yhdistämisen jälkeen, ota yhteyttä meihin lähettämällä viestin osoitteeseen support@huum.eu ja lähetä kuva vikalokista (Menu > GSM status > log).

Kun UKU Wi-Fi etäohjain kytkeydy verkkoon, ota kuva Connect painamisen jälkeen kuvattavasta vikalokista ja lähetä se meille osoitteeseen support@huum.eu.

UKU GSM verkkoyhteys katkesi

Käytätkö etäohjaimeen kuuluvaa SIM-korttia?

Ota yhteyttä meihin lähettämällä viestin osoitteeseen support@huum.eu.

Käytätkö jotakin muuta SIM-korttia?

 • Tarkista, riittäkö kortin tietomäärä.
 • Tarkista, onko palveluntarjoaja mahdollisesti muuttanut APN-asetuksia. Kun APN-asetuksia on muutettu, päivitä asetukset myös oman etäohjaimen asetusten valikossa.
 • Poista SIM-kortti ja kokeilee, toimiiko sen sinun puhelimessa.
 • Jos edellä mainituista vaiheista ei ole ollut apua, ota yhteyttä meihin lähettämällä viestin osoitteeseen support@huum.eu.
Sähkökiuas ei kuumene asennuksen jälkeen
 • Toimivatko vastukset kunnolla? Tämän selvittämiseen poista muutama kivi ja katso, hehkuvatko vastukset lämmittämisen aikana punaisina. Jos vastus ei hehku punaisena, se on rikki ja on vaihdettava ennen kiukaan käytön jatkamista.
 • Onko kaapelit kytketty oikein? Irrota kiuas sähköverkosta. Sen jälkeen varmista, että kaikki kiukaan ja etäohjaimen kaapelit on liitetty päämoduuliin käyttöohjeen osoittamalla tavalla. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä meihin ja lähetä kuva päämoduulin kaapeloinnista.
Sähkökiuas ei kuumene
 • Toimivatko vastukset kunnolla? Tämän selvittämiseen poista muutama kivi ja katso, hehkuvatko vastukset lämmittämisen aikana punaisina. Jos vastus ei hehku punaisena, se on rikki ja on vaihdettava ennen kiukaan käytön jatkamista.
 • Tarkista, onko jokin kiukaan tai etäohjaimen kaapeli mahdollisesti irronnut.
 • Anna sähköasentajan tarkistaa, ovatko kaikki kolme vaihetta kunnolla yhdistetty ja tulevat myös kiukaalle.

Jos edellä kuvatuista toimista ei ole apua tilanteen ratkaisemiseen, ongelmana saattaa olla päämoduulin toimintahäiriö. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä meihin ja lähetä kuvat kiukaan ja päämoduulin kaapeloinneista.

Sähkökiuas kuumenee liian hitaasti
 • Onko kiuas löylyhuoneen kokoon nähden riittävän tehokas? Katso lisää tuotesivulta tai käyttöohjeesta.
 • Huomioitko löylyhuoneen tilavuuden laskelmissa eristämättömät seinät ja lasipinnat?
 • Toimivatko vastukset kunnolla? Tämän selvittämiseen poista muutama kivi ja katso, hehkuvatko vastukset lämmittämisen aikana punaisina. Jos vastus ei hehku punaisena, se on rikki ja on vaihdettava ennen kiukaan käytön jatkamista.
 • Onko löylyhuoneessa liian voimakas ilmanvaihto?

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Täytä lomake ja me otamme yhteyttä mahdollisesta tulevasta yhteistyöstä keskustelemiseen.  Contact form   Millainen kiuas sopii sinun saunaasi?

   Sopivan kiukaan valitsemiseen pyydämme syöttämään alla olevaan lomakkeeseen vaaditut tiedot ja omat toiveet saunan osalta. Minkä kokoinen löylyhuone on? Aiotko hankkia seinään tai lattiaan asennettavan kiukaan? Haluatko ohjata saunan toimintaa seinällä olevalla ohjauslaitteella tai käyttää puhelinsovelluksen avulla etäohjausmahdollisuutta?
   Saunan mitat (m)
   Kertaa korkeus, leveys ja pituus metreissä.
   Onko löylyhuoneessa lasiovi?
   Lasiovi lisää saunan tilavuuteen + 1,5 m³.
   Eristämättömät seinät (m2)
   Jokaista eristämätöntä neliömetriä kohtaan olisi saunan tilavuuteen lisättävä 1,2 m³.
   Saunan tyyppi
   Haluaisitko hankkia sähkökiukaan tai puulämmitteisen kiukaan?
   Kiukaan asentaminen
   Valitsee kiukaan paikka.
   Kiukaan ohjaaminen
   Miten haluat ohjata saunasi toimintaa?

   Laskusi poistetaan.

   Laskimesta poistumisen jälkeen voit palata milloin hyvänsä ja tarkistaa, mikä on sinun saunaasi varten paras ratkaisu.
   OK Pysy sivulla