Get in touch

info@huum.eu
+372 5666 7699

Valmistusprosessi

Tutustu meidän valmistusprosessiin ja näet, miten kootaan meidän kiukaat ja saunojen etäohjauslaitteet.

HUUMin tuotteet valmistetaan alusta loppuun Virossa

HUUMin kiukaat, etäohjaimet ja muut tuotteet valmistetaan kokonaan Virossa eri liikekumppaneiden avulla. Tiesitkö, että meidän kiukaiden ensinäkemältä yksinkertainen muotoilu vaatii itse asiassa melko haasteellisen valmistusprosessin? Siksi toimimme tiiviissä yhteistyössä Viron johtavien metallinjalostajien kanssa, jotta käytössämme olisivat parhaat raaka-aineet ja tuotteet kaikissa valmistusprosessin vaiheissa. Suurin osa valmistusmateriaalia on tuontitavaraa, mm. ruostumaton teräs ja sähköiset komponentit.

HUUMin kiukaiden valmistuksessa on mukana paljon käsityötä

Olemme lähestyneet kiukaiden muotoilua melko luovasti, joten meidän kiukaiden valmistus täysautomatisoidussa valmistusprosessissa on mahdotonta. Jokaisen metallilangan sopivaksi leikkaaminen, oikean paksuuden saavuttaminen ja renkaaksi taivuttaminen edellyttää metallin työstäjiltä melko lailla käsityötä. Meidän ruostumattomasta teräksestä valmistettavat kiukaat kulkevat lisäksi myös haulimyllyn ja happokäsittelyn läpi, jotta lopputulos olisi näyttävä ja tasaisen laadukas.

Saunan etäohjaimet, älykkäät ja näyttävät

HUUMin saunan etäohjaimien ja matkapuhelinsovellusten innovatiiviset sähköiset ratkaisut on kehitetty meidän kotikaupunkimme Tarton nerokkaiden tuotekehittäjien avulla. Tällä hetkellä käytössä olevan teknologian kehittäminen ja täydentäminen vei viisi vuotta. Etäohjainten valmistuksesta vastaa Oshino Electronics Estonia, tuotteet ovat saatavissa puisilla ja erivärisestä muovista valmistetuissa koteloissa. Puiset kotelot valmistetaan käsin lämpökäsitellystä saarnesta, joten jokaisessa niissä on yksilöllinen puunkuvio.

Vähemmän pakkausmateriaalia on enemmän

Käytämme tuotteiden pakkaamiseen mahdollisimman vähän pakkausmateriaaleja roskien syntymisen rajoittamiseen ja jos mahdollista, käytämme tuotteiden valmistuksessa kierrätettyjä materiaaleja. Esimerkiksi etäohjainten päämoduuleiden kotelot on valmistettu kierrätysmuovista.

OF SAUNA

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Täytä lomake ja me otamme yhteyttä mahdollisesta tulevasta yhteistyöstä keskustelemiseen.  Contact form   Millainen kiuas sopii sinun saunaasi?

   Sopivan kiukaan valitsemiseen pyydämme syöttämään alla olevaan lomakkeeseen vaaditut tiedot ja omat toiveet saunan osalta. Minkä kokoinen löylyhuone on? Aiotko hankkia seinään tai lattiaan asennettavan kiukaan? Haluatko ohjata saunan toimintaa seinällä olevalla ohjauslaitteella tai käyttää puhelinsovelluksen avulla etäohjausmahdollisuutta?
   Saunan mitat (m)
   Kertaa korkeus, leveys ja pituus metreissä.
   Onko löylyhuoneessa lasiovi?
   Lasiovi lisää saunan tilavuuteen + 1,5 m³.
   Eristämättömät seinät (m2)
   Jokaista eristämätöntä neliömetriä kohtaan olisi saunan tilavuuteen lisättävä 1,2 m³.
   Saunan tyyppi
   Haluaisitko hankkia sähkökiukaan tai puulämmitteisen kiukaan?
   Kiukaan asentaminen
   Valitsee kiukaan paikka.
   Kiukaan ohjaaminen
   Miten haluat ohjata saunasi toimintaa?

   Laskusi poistetaan.

   Laskimesta poistumisen jälkeen voit palata milloin hyvänsä ja tarkistaa, mikä on sinun saunaasi varten paras ratkaisu.
   OK Pysy sivulla