Ota yhteyttä

info@huum.eu

Valmistusprosessi

Tutustu meidän valmistusprosessiin ja näet, miten kootaan meidän kiukaat ja saunojen etäohjauslaitteet.

HUUMin tuotteet valmistetaan alusta loppuun Virossa

HUUMin kiukaat, etäohjaimet ja muut tuotteet valmistetaan kokonaan Virossa eri liikekumppaneiden avulla. Tiesitkö, että meidän kiukaiden ensinäkemältä yksinkertainen muotoilu vaatii itse asiassa melko haasteellisen valmistusprosessin? Siksi toimimme tiiviissä yhteistyössä Viron johtavien metallinjalostajien kanssa, jotta käytössämme olisivat parhaat raaka-aineet ja tuotteet kaikissa valmistusprosessin vaiheissa. Suurin osa valmistusmateriaalia on tuontitavaraa, mm. ruostumaton teräs ja sähköiset komponentit.

HUUMin kiukaiden valmistuksessa on mukana paljon käsityötä

Olemme lähestyneet kiukaiden muotoilua melko luovasti, joten meidän kiukaiden valmistus täysautomatisoidussa valmistusprosessissa on mahdotonta. Jokaisen metallilangan sopivaksi leikkaaminen, oikean paksuuden saavuttaminen ja renkaaksi taivuttaminen edellyttää metallin työstäjiltä melko lailla käsityötä. Meidän ruostumattomasta teräksestä valmistettavat kiukaat kulkevat lisäksi myös haulimyllyn ja happokäsittelyn läpi, jotta lopputulos olisi näyttävä ja tasaisen laadukas.

Saunan etäohjaimet, älykkäät ja näyttävät

HUUMin saunan etäohjaimien ja matkapuhelinsovellusten innovatiiviset sähköiset ratkaisut on kehitetty meidän kotikaupunkimme Tarton nerokkaiden tuotekehittäjien avulla. Tällä hetkellä käytössä olevan teknologian kehittäminen ja täydentäminen vei viisi vuotta. Etäohjainten valmistuksesta vastaa Oshino Electronics Estonia, tuotteet ovat saatavissa puisilla ja erivärisestä muovista valmistetuissa koteloissa. Puiset kotelot valmistetaan käsin lämpökäsitellystä saarnesta, joten jokaisessa niissä on yksilöllinen puunkuvio.

Vähemmän pakkausmateriaalia on enemmän

Käytämme tuotteiden pakkaamiseen mahdollisimman vähän pakkausmateriaaleja roskien syntymisen rajoittamiseen ja jos mahdollista, käytämme tuotteiden valmistuksessa kierrätettyjä materiaaleja. Esimerkiksi etäohjainten päämoduuleiden kotelot on valmistettu kierrätysmuovista.

OF SAUNA

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Täytä lomake ja me otamme yhteyttä mahdollisesta tulevasta yhteistyöstä keskustelemiseen.


    Contact form

    [contact-form-7 404 "Not Found"]